SMAKMAK
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ideą firmy MIKAKU jest produkcja doskonałych pierogów Gyoza. Pragniemy, aby nasza firma była rozpoznawalna dzięki naturalnym składnikom bez substancji konserwujących oraz sztucznych barwników.
Pomysł rozpoczęcia produkcji pierożków Gyoza narodził się z chęci stworzenia produktu doskonałego, dającego uśmiech każdemu kto go skosztuje. Produkt przez nas oferowany jest tworzony z pasji i miłości do gotowania.
Nasze pierożki wyróżnia oryginalna receptura oraz smak, który pozostaje w pamięci na długo. MIKAKU stawia sobie za cel odpowiadać na potrzeby najbardziej wymagających konsumentów.
MIKAKU daje gwarancję, że produkt który spożywa konsument jest wyjątkowy i niepowtarzalny pod każdym względem. Zaczynając od doboru składników, produkcji a kończąc na pakowaniu, które wyróżnia oryginalne ułożenie pierogów w tacach.
Warzywa(kapusta biała,białko grochu, szczypior,grzyby Shiitake,czosnek, koper włoski, imbir), mąka pszenna, woda, olej roślinny( rzepakowy), olej kokosowy, białko ryżowe, aromat, masło kakaowe, drożdże suszone, sól, sos sojowy(soja, woda,sól,mąka pszenna, cukier), stabilizator( metyloceluloza), skrobia ziemniaczana, ekstrakt jabłkowy, sól potasowa, ocet kukurydziany,zagęszczony sok cytrynowy, pieprz, emulgator ( lecytyna słonecznikowa), barwnik ( czerwień buraczana), maltodekstryna, ekstrakt z granatu.
PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: SEZAM, SELER, MLEKO, SKORUPIAKI, GLUTEN, RYBY, SOJA
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierożki gyoza z beyond meat
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi graham z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierożki gyoza z kurczakiem
Pierożki gyoza z krewetkami
Pierożki gyoza z łososiem
Przeczhowywać od 0°C do + 6°C. Po otwarciu należy spożyć do 24h. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Sposób przygotowania: 1. Rozgrzać patelnię teflonową, 2. Rozprowadzić 1 łyżeczkę oleju na patelni, 3. Ułożyć pierożki płaską częścią na rozgrzanym oleju, 4. Smażyć około 2 minuty, 5. Dodać około 80 ml wody, 6. Przykryć i dusić ok. 5 minut, następnie odkryć i pozwolić odparować resztkom wody, 7. Tak przygotowane pierożki przełożyć na talerzi podawać z sosem sojowym.