FROSTA
Warzywa na patelnię klasyczne
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
ZUPA BOTWINKA
MIESZANKA WARZYWNA
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Warzywa na patelnię klasyczne
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię Italian style mix
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywne risotto z patelni
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię wok mix
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię ulubione
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Warzywa na patelnię po włosku
Warzywa na patelnię po polsku
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Warzywa na patelnię orientalne
Warzywa na patelnię klasyczne
Mieszanka chińska mrożona
Szpinak z sosem śmietankowym mrożony
Komosa ryżowa z warzywami
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Burgery z batata i marchewki mrożone
Zupa botwinka mrożona
Mrożone warzywa do zapiekania z ziemniakami w plastrach
Paluszki warzywne
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Burgery z kalafiora i brokuła mrożone
Burgery ze szpinaku z bazylią mrożone
Kaszetka z jarmużem
Trio warzyw grillowanych
Danie gotowe meksykańskie
Danie gotowe chińskie
Falafel z cieciorki i kukurydzy
Bakłażany grillowane
Sałatka jarzynowa mrożona
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Lody mleczne Truskawka
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Lody owocowe Arbuz
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Warzywa na patelnię mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Lody śmietankowe w czekoladzie słony karmel
Cena przed obniżką: 5,89 zł
Lody Mystery Ice
Cena przed obniżką: 4,69 zł
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Lody o smaku Toffi
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Mieszanka 7 składnikowa
Cena przed obniżką: 7,35 zł
bez rozmrażania Garnek: Podsmażyć mieszankę na 3 łyżkach oleju, następnie dodać 750 ml gorącego bulionu lub wywaru. Gotować na małym ogniu pod przykryciem około 15 minut. W międzyczasie doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i cytryną. Pod koniec gotowania dodać śmietankę.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 1 dzień ** -12 °C - 2 tygodnie *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
CHRONIĆ PRZED ROZMROŻENIEM. NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE.
Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura/ okres przechowywania):
* - 6 o C - 1 dzień
** - 12 o C - 2 tygodnie
*** poniżej - 18 o C - do daty podanej na opakowaniu
Al. Jerozolimskie 181 B 02-222 Warszawa
Polski Ogród Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 181 B 02-222 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Marchewka mini Hortex Zupa grzybowa Hortex Szpinak liście
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Tarta z botwinką i kozim serem Ilość porcji: 4 Składniki: - 1 arkusz ciasta francuskiego - 1 opakowanie zupy z botwinki Hortex - 50 ml śmietany 30 % - 1 pęczek koperku - 150 g sera koziego "rolada" - 3 łyżki prażonego słonecznika - 80 g oliwy - sól, pieprz Gotowe w 40 minut Przygotowanie: Na patelni podgrzewamy 70 g oliwy i dodajemy posiekany koperek. Zostawiamy na 5 minut, następnie przecedzamy przez sitko. Odstawiamy oliwę koperkową do schłodzenia. Na pozostałej oliwie podsmażamy zupę Botwinka Hortex. Doprawiamy solą i pieprzem. Połowę mieszanki miksujemy ze śmietaną. Ciasto francuskie rozwijamy i zawijamy brzegi, następnie nakłuwamy i podpiekamy w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 ℃ do zrumienienia. Smarujemy masą botwinkową, na wierzch układamy pozostałą mieszankę. Zapiekamy 25-30 minut w 190 ℃. Następnie układamy pokruszony ser kozi, polewamy koperkową oliwą i posypujemy prażonym słonecznikiem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów