HOUSE OF ASIA
Pasta Miso ciemna

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bulgogi to średnio-pikantna, koreańska wołowina BBQ, którą od teraz w prosty sposób przygotujesz w domu. Zamarynuj ulubione mięso w paście, a następnie usmaż je lub ugrilluj i podawaj z wybranymi dodatkami. Zamiast wołowiny możesz użyć innego mięsa, owoców morza, a nawet tofu. Tradycyjnie bulgogi podawane są na liściach sałaty, z dodatkiem białego ryżu, pikantnej pasty guchujang oraz kimchi.
kuchnia koreańska
Pasta Miso ciemna
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Najniższa cena: 7,29 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 6,49 zł
35% taniej
Makaron Ramen
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 8,25 zł
Makaron Udon
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Soba
Makaron ryżowy do zupy Pho (4 mm)
Makaron jajeczny
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 5,25 zł
Liście limonki Kaffir (całe)
Najniższa cena: 8,79 zł
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Pasta miodowo-czosnkowa
Najniższa cena: 6,79 zł
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Bulgogi to słodko-pikantna, wołowina BBQ w koreańskim stylu. Zamarynuj mięso w paście, a następnie usmaż je lub ugrilluj. Możesz użyć innego mięsa, owoców morza, a nawet tofu.
Wołowina Bulgogi Składniki - 50 g pasty Bulgogi - 200 g wołowiny - 1 szalotka - 2 ząbki czosnku - 1 mała marchewka - 3 łyżki oleju - 50 ml wody - 2 łyżki szczypioru - 2 łyżki sezamu białego prażonego - 100 g ryżu jaśminowego Przygotowanie 1. Wołowinę pokrój w paski i marynuj w paście 10 min. 2. Na rozgrzaną patelnię wlej olej i podsmaż wołowinę. Dodaj posiekane szalotkę, czosnek i marchewkę. Smaż 1-2 min, w razie potrzeby dodaj wodę. 3. Podawaj z ryżem, posypane sezamem oraz szczypiorkiem.