
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz innych, azjatyckich potraw. Dzięki wykorzystaniu mieszanki chili, imbiru, czosnku oraz miso pasta jest bardzo esencjonalna i wydajna.
kuchnia koreańska
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Żółte Curry
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta Pad Thai
Pasta Tom Yum
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Najniższa cena: 16,99 zł
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 10,79 zł
Pasta Tom Kha
Pasta Kimchi (ostra)
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta przyprawowa do złocistego curry (pikantna)
Najniższa cena: 16,99 zł
Pasta wasabi
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Pasta miodowo-czosnkowa
Pasta Harissa
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Biały sezam
Najniższa cena: 6,85 zł
34% taniej
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Czarny sezam
Najniższa cena: 6,75 zł
33% taniej
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 17,85 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Pasta Miso ciemna
Młody imbir marynowany różowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Mieszanka chili, miso, czosnku, imbiru i innych przypraw w koreańskim stylu, z którą wykonasz kimchi lub dodasz potrawom pikantnego akcentu. Do dań mięsnych i wegetariańskich.
Indyk w sosie kimchi Składniki - 50 g pasty do Kimchi - 150 g ryżu jaśminowego - 150 g piersi z indyka - 1 cebula - 1 marchewka - 4 cm kapusty pekińskiej - 2 łyżki szczypiorku - 2 łyżki oleju - sól, pieprz Przygotowanie 1. W woku rozgrzej olej i podsmaż pokrojonego indyka. Dopraw do smaku. 2. Dodaj pokrojoną marchew i cebulę. Smaż przez 3-4 min. 3. Dodaj pastę i pokrojoną kapustę pekińską, wymieszaj składniki i podsmaż przez 3-4 min. 4. Podawaj z ryżem i posyp posiekanym szczypiorkiem.