Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz innych, azjatyckich potraw. Dzięki wykorzystaniu mieszanki chili, imbiru, czosnku oraz miso pasta jest bardzo esencjonalna i wydajna.
kuchnia koreańska
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta Kimchi (ostra)
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta Pad Thai
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta wasabi
Pasta Harissa
Pasta curry czerwona
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
Ryż do sushi
Najniższa cena: 9,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 8,99 zł
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Najniższa cena: 10,79 zł
Makaron Soba
Najniższa cena: 8,49 zł
Makaron Ramen
Najniższa cena: 8,49 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,99 zł
Pędy bambusa (paseczki)
Najniższa cena: 5,99 zł
Warzywa do woka
Kimchi (lekko ostre)
Najniższa cena: 12,79 zł
Grzyby Shiitake (w zalewie)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Mieszanka chili, miso, czosnku, imbiru i innych przypraw w koreańskim stylu, z którą wykonasz kimchi lub dodasz potrawom pikantnego akcentu. Do dań mięsnych i wegetariańskich.
Indyk w sosie kimchi Składniki - 50 g pasty do Kimchi - 150 g ryżu jaśminowego - 150 g piersi z indyka - 1 cebula - 1 marchewka - 4 cm kapusty pekińskiej - 2 łyżki szczypiorku - 2 łyżki oleju - sól, pieprz Przygotowanie 1. W woku rozgrzej olej i podsmaż pokrojonego indyka. Dopraw do smaku. 2. Dodaj pokrojoną marchew i cebulę. Smaż przez 3-4 min. 3. Dodaj pastę i pokrojoną kapustę pekińską, wymieszaj składniki i podsmaż przez 3-4 min. 4. Podawaj z ryżem i posyp posiekanym szczypiorkiem.