SONKO
Ryż Basmati (4x100g)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ryż Basmati (4x100g)
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Ryż basmati biały bezglutenowy BIO
Ryż Basmati (3x100g)
Ryż Basmati z Indii
Ryż basmati (4x125g)
Ryż basmati (4x100g)
Płatki owsiane górskie
Mąka orkiszowa (do wypieku domowego chleba)
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Kasza pęczak kujawski
Kasza bulgur z vermicelli
Mąka owsiana
Mąka ryżowa
Mąka kukurydziana
Mąka gryczana
Skrobia ziemniaczana
Soczewica czerwona
Soczewica zielona
Fasola Piękny Jaś
Kasza bulgur (4x100g)
Przed gotowaniem ryż należy opłukać kilkukrotnie zimną wodą. Opłukany ryż wrzuć do zimnej wody w proporcji 1:1,5. Po zagotowaniu zmniejsz ogień do minimum i gotuj 10 min. pod przykryciem. UWAGA! Nie mieszaj ryżu podczas gotowania. Po ugotowaniu zostaw ryż pod przykryciem na 10 min. W celu uzyskania najlepszej konsystencji ryżu rekomendujemy przed gotowaniem namoczyć ziarna w zimnej wodzie przez 30 min.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów