HOUSE OF ASIA
Pasta Miso ciemna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Największe bogactwo dyń znajdziesz prawdopodobnie na Żuławach Wiślanych. Głównym typem tamtejszej gleby są żyzne mady rzeczne, co jest naturalnym ekosystemem dla upraw ekologicznych. Lubię przejechać się tam w październiku, podziwiam wtedy stosy dyń wszelkiego rodzaju, ułożone pod ścianami spichlerzów. Wszystkie odcienie pomarańczy na tle drewna, nie ma chyba piękniejszego połączenia kolorów. W tym słoiku grupa dyń o różnych smakach i teksturach kąpie się w napoju kokosowym, pikanterii całej tej sytuacji dodaje spora dawka chili.
Pasta Miso ciemna
Krem z trzech dyń (piżmowej longa di Napoli i hokkaido) BIO
Libańska zupa soczewicowa BIO
Pikantna zupa curry z mleczkiem kokosowym bezglutenowa BIO
Zupa meksykańska z fasolą i kukurydzą
Krem ze świeżych ogórków BIO
Libańska zupa soczewicowa BIO
Risotto z dynią pomarańczą i parmezanem BIO
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Ratatouille z Paryża BIO
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów