GAPA
Krupnik z kaszą orkiszową na boczniakach BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kultura Libanu ma swoje korzenie w starożytnej cywilizacji Fenicjan, którzy słynęli z umiejętności żeglarskich i handlowych, a ich wpływ sięgał wielu regionów Morza Śródziemnego. Tak jak Fenicjanie prowadzili wymianę towarów i wiedzy, zupa soczewicowa przeszła przez pokolenia, stając się potrawą, która łączy ludzi. Ta przyprawiona na ostro soczewica z pomidorami, smażoną cebulą, chili i imbirem jest tak krzepiąca, jak tylko może być jedzenie na Bliskim Wschodzie.

Krupnik z kaszą orkiszową na boczniakach BIO
Libańska zupa soczewicowa BIO
Rosół warzywny bezglutenowy
Zupa meksykańska z fasolą i kukurydzą
Bulion z karpia (kolagenowy) BIO
Najniższa cena: 29,99 zł
Rosół kolagenowy rybny
Zupa ogórkowa bezglutenowa
Zupa pomidorowa z ryżem (bezglutenowa)
Zupa dyniowa
Zupa pomidorowa
Rosół warzywny z shiitake
Krupnik z kaszą orkiszową na boczniakach BIO
Ratatouille z Paryża BIO
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Krem z trzech dyń (piżmowej longa di Napoli i hokkaido) BIO
Risotto z dynią pomarańczą i parmezanem BIO
Krem ze świeżych ogórków BIO
Najniższa cena: 29,99 zł
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów