PIĘĆ PRZEMIAN
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek. Idealna w diecie ketogenicznej.
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mieszanka mąk na chlebek bananowy (bez pszenicy)
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Cynamon cejloński bezglutenowy BIO
Mieszanka na naleśniki bezglutenowa
Kukruma mielona bezglutenowa BIO
Curry z Madrasu bezglutenowe BIO
Czereśnia suszona (bez dodatku cukru)
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Czarny czosnek bezglutenowy BIO
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do miski
2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza). Starannie wyrób ciasto
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30 - 40 stopni Celsjusza) na około 60 min. do wyrośnięcia
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową
6. Włóż do piekarnika
7. Nastaw na 180 stopni Celsjusza i piecz 60 minut
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów