HORTEX
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Lody owocowe Arbuz
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Warzywa na patelnię mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Mrożone warzywa do zapiekania z gnocchi
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Lody mleczne
Brukselka mrożona
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Lody śmietankowe w czekoladzie słony karmel
Cena przed obniżką: 5,89 zł
Lody mleczne Truskawka
Lody o smaku Toffi
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do garnka z lekko osoloną, wrzącą wodą. Gotować do miękkości ok. 8-10 minut, odcedzić. Fasolę podawać polaną stopionym masłem i zrumienioną tartą bułką lub w sałatkach.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Grochówka Hortex Fasolka szparagowa żółta Hortex Jagody leśne
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Sałatka z kuskusem, orzechami i fasolką Składniki: - Fasolka szparagowa zielona Hortex - 1 opakowanie - 250 ml bulionu warzywnego - 150 g kaszy kuskus - 100 g orzechów włoskich - 1 łyżka parmezanu - 1 łyżka klarowanego masła - 1/2 łyżeczki mielonego kminu rzymskiego - 1/2 łyżeczki mielonej kolendry - 1/2 pęczka natki (lub świeżej kolendry) - sól lub sos sojowy do smaku Gotowe w 30 minut Przygotowanie: Fasolkę zblanszuj w osolonej wodzie, potem przepłucz zimną wodą i odstaw do odcieknięcia. Bulion zagotuj i zalej nim kuskus, tak by bulionu było ok. centymetra więcej niż kaszy. Wtedy przykryj szczelnie naczynie i poczekaj do napęcznienia kaszy. Tymczasem posiekaj orzechy i upraż je na suchej patelni. Uprażone przesyp do miseczki. Następnie na patelni rozgrzej masło, dodaj kmin i kolendrę i smaż chwilę do wydobycia aromatów przypraw. Wrzuć fasolkę i usmaż ją, doprawiając solą lub sosem sojowym. Na koniec nasiąknięty kuskus przemieszaj widelcem i połącz z fasolką, uprażonymi orzechami i posiekaną natką lub kolendrą. Przed podaniem całość oprósz startym parmezanem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów