HORTEX
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,29 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
warzywa 70 % w zmiennych proporcjach: ziemniaki, marchew, brokuły, cebula, seler
pieczarki 30 %
Produkt może zawierać: gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,29 zł
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Cena przed obniżką: 9,25 zł
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Cena przed obniżką: 9,85 zł
Marchew z groszkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,99 zł
mrożone
Cena przed obniżką: 10,19 zł
z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Włoszczyzna - paski mrożona
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Kalafior mrożony
Cena przed obniżką: 10,59 zł
z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
Cena przed obniżką: 16,49 zł
ze szpinakiem
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Borówka
Cena przed obniżką: 16,49 zł
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Cena przed obniżką: 7,85 zł
Brukselka mrożona
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Dynia kostka mrożona
Cena przed obniżką: 8,29 zł
Mieszanka owocowa mrożona
Cena przed obniżką: 17,59 zł
bez rozmrażania Garnek: Do 1 l gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować ok. 15 minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą. Dla wzbogacenia smaku zupę można zabielić śmietaną.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 1 dzień ** -12 °C - 2 tygodnie *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
Kulinarne inspiracje Hortex Cappuccino pieczarkowe z oliwą truflową i ziołami Składniki: - Zupa pieczarkowa Hortex - 1 opakowanie - 500 ml bulionu - 100 ml śmietanki - 50 g masła - 50 ml oliwy truflowej - 1 cebula - pęczek koperku - 1/2 pęczka szczypiorku Gotowe w 40 minut Przygotowanie: W rondlu rozpuść masło, dodaj pokrojoną w piórka cebulę i smaż do „zeszklenia się". Następnie wrzuć zupę i duś ok. 10 minut. Po tym czasie dodaj bulion i całość gotuj przez 10-15 minut. Na koniec wlej śmietankę i wszystko zmiksuj do uzyskania jednolitej konsystencji. Gotowe cappuccino podawaj skropione oliwą truflową, posypane posiekanym koperkiem i szczypiorkiem.
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa grzybowa Hortex Marchewka z groszkiem Hortex Bób
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl