HORTEX
Szpinak rozdrobniony mrożony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Szpinak rozdrobniony mrożony
Szpinak liście mrożony
Szpinak siekany mrożony
Szpinak mrożony BIO
Szpinak w liściach mrożony
Szpinak siekany mrożony
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 4,59 zł
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Bukiet jarzyn wiosenny mrożony
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Marchewka mrożona mini
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody mleczne Truskawka
Sok 100% Multiwitamina
Najniższa cena: 5,75 zł
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
bez rozmrażania Patelnia: Na patelnię wlać 2 łyżki oliwy, wyłożyć z opakowania zamrożone liście szpinaku, dodać 150 ml wody, smażyć przez ok. 12 minut. Pod koniec smażenia dodać sól, pieprz, wyciśnięty czosnek, ewentualnie śmietanę lub ser.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni **-12 °C - 1 miesiąc ***poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
Maks. temp. °C -18
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa królewska Hortex Kapuśniak z kiszonej kapusty Hortex Szpinak rozdrobniony
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Quiche ze szpinakiem Składniki: - Szpinak liście Hortex - 1 opakowanie - ciasto francuskie (świeże lub rozmrożone) - 270 g sera feta - 200 ml śmietany 30 % - 2 jajka - 2 łyżki masła - 1 łyżka oliwy - 3 ząbki czosnku - sól, pieprz Gotowe w 40 minut Przygotowanie: Szpinak usmaż na maśle. Dopraw solą, pieprzem i czosnkiem. Całość pozostaw do ostygnięcia. Formę do tarty posmaruj oliwą i wyłóż nią ciasto. Nakłuj widelcem ciasto, wyłóż masę szpinakową, a na wierzchu ułóż plastry sera. Jajka wymieszaj ze śmietaną i polej tartę. Piecz 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 °C. Podawaj na ciepło lub zimno.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów