AMYLON
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier waniliowy to dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych
porcja na 0,5 kg mąki
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,79 zł
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier z dodatkiem wanilii
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier z wanilią
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,79 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do dań z ziemniaków
Najniższa cena: 2,19 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na www.kamis.pl
Kruche ciasteczka z wiśniami Przygotowanie 30 min + czas chłodzenia ciasta, pieczenie 15 min, porcje 20 Składniki: Ciasto: 500 g mąki pszennej typ 500, 240 g cukru pudru, 250 g masła, 2 jajka, 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis, 1/3 łyżeczki soli, 8 g Cukru wanilinowego Kamis Nadzienie: 400 g mrożonych wiśni bez pestek, 4 łyżki cukru, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki na ciasto wymieszaj i wyrób na jednolite ciasto. 2. Zagniecione ciasto zawiń w folię i odstaw do lodówki na 2 godz. 3. Na stolnicy podsypanej mąką rozwałkuj schodzone ciasto na grubość ok 5 mm. 4. Wycinaj krążki o średnicy ok 7 cm, w połowie z nich wytnij w środku otwory o średnicy ok 2,5 cm. 5. Ciasteczka układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, piecz na złoty kolor ok 15 min w temp. 180°C. 6. W międzyczasie rozmrożone wiśnie zmiksuj delikatnie, umieść w rondelku, dodaj cukier, mąkę ziemniaczaną, doprowadź do wrzenia mieszając. 7. Wystudzone ciasteczka przełóż nadzieniem, podawaj oprószone cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów