SEROVIA
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem w kawałku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser żółty wędzony w kawałku marki Serovia jest produkowany z polskiego mleka i naturalnie wędzony dymem olchowo-bukowym. Jest bogaty w wapń, nie zawiera laktozy ani konserwantów. Można go kroić w plastry na kanapkę, można go zetrzeć do makaronu, a pokrojony w kostkę świetnie się zaprezentuje na desce serów.
Ser żółty dojrzewający w kawałku naturalnie wędzony dymem Serovia 200 g
Produkt polski
wędzony dymem olchowo-bukowym
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów i laktozy
wysoka zawartość wapnia Ca
MLEKO pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
barwnik - karoteny
wysoka zawartość wapnia Ca
Bez laktozy
Barwniki | Zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Dbaj o planetę i segreguj śmieci
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem w kawałku
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Ser Mozzarella tarty
Ser Mozzarella (kostka)
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C i spożyć w ciągu 3 dni.
3
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Lumiko Sp. z o.o. ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków www.serovia.pl Instagram: seroviapl Facebook: seroviapl
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Serovia #3 to ser typu holenderskiego, który produkowany jest przy użyciu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych i poddany ściśle kontrolowanemu procesowi dojrzewania. Po okresie dojrzewania ser jest naturalnie wędzony dymem z drewna bukowego i olchowego. Słonawy smak wspaniale komponuje się z wszelkimi dodatkami na kanapkach. Jednolita struktura z delikatną skórką sprawiają, że ser idealnie sprawdzi się we wszelkich potrawach na ciepło, np. grillowanie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka.
Serovia Filharmonia smaku
Wsłuchaj się w ten smak!