WINIARY
Sos Teriyaki
Najniższa cena: 6,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta Tikka Masala to aromatyczny i kremowy sos na bazie pomidorów, imbiru, czosnku i nasion kolendry. Pasta zawiera tylko naturalne składniki i nie zawiera sztucznych dodatków, oleju palmowego i innych utwardzonych tłuszczy. Dodatkowo nie zawiera glutenu i jest odpowiednia dla wegan i wegetarian.
kuchnia indyjska
Sos Teriyaki
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos Słodkie Chili
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos Tikka Masala
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos indyjski w stylu Korma
Najniższa cena: 9,99 zł
30% taniej
Sos tajski
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos koreański
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos curry mango (Indian Style)
Najniższa cena: 8,49 zł
Sos chiński
Najniższa cena: 8,99 zł
Pasta Butter Chicken (łagodna)
Najniższa cena: 6,79 zł
Sos chiński
Sos seczuański - chilli fusion
Sos orientalne curry (pikantny)
Pasta Tikka Masala (średnio ostra)
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Samba - słodki sos chili
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
Ryż do sushi
Najniższa cena: 9,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 8,99 zł
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Najniższa cena: 10,79 zł
Makaron Soba
Najniższa cena: 8,49 zł
Makaron Ramen
Najniższa cena: 8,49 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,99 zł
Pędy bambusa (paseczki)
Najniższa cena: 5,99 zł
Warzywa do woka
Kimchi (lekko ostre)
Najniższa cena: 12,79 zł
Grzyby Shiitake (w zalewie)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Tikka masala to kremowy, aromatyczny sos na bazie imbiru i czosnku z nasionami kolendry.
Tikka Masala Składniki - 50 g pasty Tikka Masala - 2 łyżki oleju - 200 g mięsa z kurczaka pokrojonego w kostkę - 70 ml wody - 4 łyżki śmietanki 36 % - 1 łyżka kolendry - 50 g ryżu lub 1 chlebek naan Przygotowanie 1. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż kurczaka. Dodaj pastę i podsmaż przez 3 minuty, a następnie wlej wodę i duś przez 5 minut. 2 Dodaj śmietankę, wymieszaj całość i doprowadź do wrzenia. 3 Podawaj z ugotowanym ryżem lub chlebkiem naan oraz kolendrą.