Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Butter Chicken to kremowy, aromatyczny sos z dodatkiem soku z tamarynda, imbiru, czosnku i liści kolendry. Atutem pasty jest czysty skład, bez zbędnych dodatków. W składzie znajdziemy tylko naturalne składniki bez dodatku środków konserwujących i zagęstników.
kuchnia indyjska
Sos Teriyaki
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos Słodkie Chili
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos Tikka Masala
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos indyjski w stylu Korma
Najniższa cena: 9,99 zł
30% taniej
Sos tajski
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos koreański
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos curry mango (Indian Style)
Najniższa cena: 8,49 zł
Sos chiński
Najniższa cena: 8,99 zł
Pasta Butter Chicken (łagodna)
Najniższa cena: 6,79 zł
Sos chiński
Sos seczuański - chilli fusion
Sos orientalne curry (pikantny)
Pasta Tikka Masala (średnio ostra)
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Samba - słodki sos chili
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Ryż do sushi
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron Soba
Najniższa cena: 8,49 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Najniższa cena: 10,79 zł
Makaron Ramen
Najniższa cena: 8,49 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,99 zł
Pędy bambusa (paseczki)
Najniższa cena: 5,99 zł
Kimchi (lekko ostre)
Najniższa cena: 12,79 zł
Grzyby Shiitake (w zalewie)
Najni ższa cena: 7,99 zł
Warzywa do woka
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Butter Chicken to kremowy, aromatyczny sos z dodatkiem soku z tamarynda, imbiru, czosnku i liści kolendry.
Butter Chicken Składniki - 50 g pasty Butter Chicken - 2 łyżki oleju - 200 g mięsa z kurczaka pokrojonego w kostkę - 70 ml wody - 4 łyżki śmietanki 36 % - 3 łyżki zimnego masła - 50 g ryżu lub 1 chlebek naan Przygotowanie 1. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż kurczaka. Dodaj pastę i podsmaż przez 3 minuty, a następnie wlej wodę i duś przez 5 minut. 2. Dodaj śmietankę, wymieszaj całość, a następnie dodaj zimne masło i doprowadź do wrzenia. 3. Podawaj z ugotowanym ryżem lub chlebkiem naan.