Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta miso to harmonijne połączenie delikatności i głębokości smaku umami. Jest przygotowana według oryginalnej receptury z najwyższej jakości składników. Wyselekcjonowane ziarna soi i ryżu łączą się w perfekcyjnej równowadze, tworząc niepowtarzalny smak. Pasta miso ciemna różni się od pasty miso jasnej zarówno ciemniejszą kolorystyką, jak i głębszym smakiem. Zazwyczaj również jest bardziej słodka, ale jednocześnie posiada wyraźne nuty słone. Wszystko to zawdzięcza dłuższemu procesowi fermentacji.
Dodatkowo jest wolna od glutenu, laktozy i nie zawiera dodatku glutaminianu sodu.
kuchnia japońska
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta miso jasna
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta miso ciemna
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta Miso ciemna
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
Ryż do sushi
Najniższa cena: 9,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Najniższa cena: 8,99 zł
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Najniższa cena: 10,79 zł
Makaron Soba
Najniższa cena: 8,49 zł
Makaron Ramen
Najniższa cena: 8,49 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,99 zł
Pędy bambusa (paseczki)
Najniższa cena: 5,99 zł
Warzywa do woka
Kimchi (lekko ostre)
Najniższa cena: 12,79 zł
Grzyby Shiitake (w zalewie)
Najniższa cena: 7,99 zł
Ekspresowy bulion: 4 łyżeczki pasty / 500 ml wody
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Ciemna pasta miso (dashi) jest bardziej słona, wyrazista i ostrzejsza w smaku niż jasna. Stosowana do przygotowania zupy miso, ale również jako baza do marynat, sosów i dipów.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów