LE SAUNIER DE CAMARGUE
Fleur de sel - kwiat soli (naturalna sól morska)
Najniższa cena: 24,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól ziołowa Kamis to jedyne w swoim rodzaju połączenie, które bardzo ułatwia doprawienie różnego rodzaju potraw. Głównym składnikiem jest sól jodowana. Oprócz tego znajdziemy tam gorczyce, cebulę, pieprz, cząber, bazylię oraz paprykę.
Sól ziołowa Kamis to jeden produkt, który zastąpi kilka innych. Świetnie komponuje się z różnego rodzaju potrawami, na przykład mięsami, makaronami oraz zupami. W opakowaniu znajduje się 35 g, które wystarczą na dłuższy czas.
Sól ziołowa Kamis – cechy produktu:
Fleur de sel - kwiat soli (naturalna sól morska)
Najniższa cena: 24,99 zł
Sól ziołowa
Sól ziołowa
Sól czosnkowa (drobnoziarnista)
Sól czarna Kala Namak drobno mielona
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Sól peklowa drobnoziarnista
Czosnek granulowany mielony w całości
Liście laurowe
Pieprz czarny mielony
Ziele angielskie
Kminek cały
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przyprawa do dań z dyni
Oregano
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Podróżując po sercu Włoch, zauważyłem, że kiedy danie wydaje się bez smaku, Umbryjczycy radzą: „E ciapo", czyli „posól". Sól jest dla wielu z nich najważniejszą przyprawą w kuchni. A staje się jeszcze lepszą przyprawą, gdy zyskuje ziołowe towarzystwo. Jednym z najwierniejszych przyjaciół soli w mieszankach ziołowych jest cząber - delikatnie zaostrzający smak i wnoszący świeży aromat. Sól ziołową, z dodatkiem cebuli, bazylii, cząbru, pieprzu czy papryki nauczyłem się stosować do posypywania pieczywa, mięsa oraz duszonych i surowych warzyw.
Wyprodukowano w Polsce
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów