ŻABCZYŃSCY To ta!
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
drobno mielona
szerokie zastosowanie: biszkopty, ciasta drożdżowe, pierogi, bułeczki, naleśniki, sosy
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Mąka pszenna pełnoziarnista
Mąka pszenna grahamka (typ 1850)
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Mąka pszenna (typ 650)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka kraftowa pszenna (typ 500)
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Makaron spaghetti
Makaron nitki cięte (filini)
Makaron świdry (fusili)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron świderki (eliche)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron kokardki (farfalle)
Makaron Lasagne (płaty)
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron krajanka (tagliatelline)
Makaron gniazda wstążki (nidi tagliatelline)
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,49 zł
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Gwarancja jakości Lubella
Pierogi ruskie z ziołami prowansalskimi Składniki: - 4 szklanki mąki uniwersalnej Lubella - ½ szklanki gorącej wody - 1 żółtko - 1 łyżka roztopionego i ostudzonego masła - 1 łyżka masła - 750 g ziemniaków - 350 g białego sera - 2 posiekane cebule - szczypta ziół prowansalskich - sól i pieprz do smaku Przygotowanie 1. Z mąki, żółtka, wody, masła oraz soli zagnieć ciasto. 2. Ziemniaki ugotuj, ostudź i zmiel wraz z białym serem. Dodaj podsmażoną na maśle cebulkę, sól, pieprz oraz zioła prowansalskie. 3. Cienko rozwałkuj ciasto i wytnij z niego kółka. Nałóż na nie farsz i sklej pierogi. Wrzuć je na gotującą się wodę. Gotuj, aż wypłyną. Podawaj ze smażoną cebulką. Smacznego! Ciasto jogurtowe z owocami Składniki: - 2 szklanki maki uniwersalne Lubella - 2 jajka - 1 szklanka jogurtu naturalnego - 1 szklanka drobnego cukru - 1 łyżeczka cukru waniliowego - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 2 łyżki oleju - sok z 1/2 cytryny - 400 g truskawek (lub innych owoców) - cukier puder Przygotowanie 1. Ubij jajka z cukrem i cukrem wanilinowym. Do powstałej masy dodaj jogurt, sok z cytryny, mąkę z proszkiem do pieczenia oraz olej. Wymieszaj mikserem na jednolitą masę. 2. Wylej ciasto do tortownicy, a następnie na wierzchu ułóż owoce. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C piecz przez 50 minut. 3. Wyrośnięte i zarumienione ciasto ostudź i posyp cukrem pudrem. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów