KUCHNIA POLKI
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sajgonki mięsne 2 szt.
Pierogi szpinakowe
Pierogi zbójnickie
Kopytka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z warzywami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sałatka jarzynowa
Pierogi mięsne
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Szare kluski
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów