MIYASAKA
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Najniższa cena: 14,25 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Najniższa cena: 14,25 zł
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Kimchi dla bąbelków BIO
Najniższa cena: 19,79 zł
Omlet hiszpański - mix ziemniaków i cebuli
Najniższa cena: 19,99 zł
10% taniej
Ratatouille z Paryża BIO
Najniższa cena: 31,99 zł
Kurczak roślinny gyros
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny curry
Kimchi pikantne BIO
Sajgonki z warzywami
Kimchi tradycyjne BIO
Kimchi delikatne BIO
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Kimchi pikantne
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Chilli sin carne z ryżem
Kopytka
Chłodnik litewski
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kopytka Szpinakowe
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sałatka jarzynowa
Kluski śląskie
Szare kluski
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów