KAMIS
Przyprawa do pizzy

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie //najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. //Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
100 % naturalny smak
Przyprawa do pizzy
Przyprawa do pizzy
Cynamon cały
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Papryka słodka mielona
Czosnek granulowany
Majeranek otarty
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Kolendra (liście)
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przyprawa do żeberek z miodem
Kolendra mielona
Kmin rzymski mielony
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu
Pizza Margherita Dla 2 osób: 220 g mąki (typ 405, 550 lub 00), sól, 2 łyżki oliwy, 125 ml letniej wody, 1/2 opakowania suszonych drożdży, 250 g pomidorów w kawałkach, sól, pieprz, 1 szczypta oregano, ocet balsamiczny, 2 kulki mozzarelli, 2 łyżki przyprawy do Pizzy KOTÁNYI, 2 łyżki oliwy. Przygotowanie: Wymieszaj mąkę, sól i oliwę z oliwek. Suszone drożdże rozpuść w letniej wodzie, dodaj do ciasta i dobrze zagnieć. Uformuj z ciasta 2 kule, przykryj i odstaw na 1 godzinę do wyrośnięcia. Pomidory zagotuj z solą, pieprzem, oregano i octem balsamicznym, aż staną się kremowym sosem. Rozwałkuj 2 pizze, polej sosem, udekoruj kawałkami mozzarelli i dopraw przyprawą do pizzy. Piecz w piekarniku nagrzanym do 260 ° C przez 8 minut, do momentu kiedy ciasto będzie chrupiące.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
| Marka | Kotányi |
Kotányi Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Pizza Margherita Dla 2 osób: 220 g mąki (typ 405, 550 lub 00), sól, 2 łyżki oliwy, 125 ml letniej wody, 1/2 opakowania suszonych drożdży, 250 g pomidorów w kawałkach, sól, pieprz, 1 szczypta oregano, ocet balsamiczny, 2 kulki mozzarelli, 2 łyżki przyprawy do pizzy Kotányi, 2 łyżki oliwy. Przygotowanie: Wymieszaj mąkę, sól i oliwę z oliwek. Suszone drożdże rozpuść w letniej wodzie, dodaj do ciasta i dobrze zagnieć. Uformuj z ciasta 2 kule, przykryj i odstaw na 1 godzinę do wyrośnięcia. Pomidory zagotuj z solą, pieprzem, oregano i octem balsamicznym, aż staną się kremowym sosem. Rozwałkuj 2 pizze, polej sosem, udekoruj kawałkami mozzarelli i dopraw przyprawą do pizzy. Piecz w piekarniku nagrzanym do 260°C przez 8 minut, do momentu kiedy ciasto będzie chrupiące.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów