BARILLA
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Najniższa cena: 5,19 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron piórka Lubella jest znany przede wszystkim z wyrobu tylko i wyłącznie wysokiej jakości zboża. Makaron został wyprodukowany ze starannie przebranych i przemielonych ziaren najlepszej pszenicy. Dzięki temu jest jędrny, sprężysty i nie skleja się po ugotowaniu, co jest jego ogromnym atutem.
Makaron Lubella pasuje doskonale do sałatek, zup, zapiekanek oraz dań typowo makaronowych. Komponuje się świetnie z dodatkami warzywnymi, mięsnymi oraz licznymi sosami. Tradycyjny sposób wyrabiania ciasta, porcjowania go, a także późniejszego suszenia – każdy etap ma wpływ na ostateczny smak i jakość makaronów Lubella.
Polski Producent

Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Najniższa cena: 5,19 zł
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron pióra
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron penne (rurki) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron penne
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron proteinowy penne rigate (rurka skośna wysokobiałkowa)
Makaron spaghetti
Makaron nitki cięte (filini)
Makaron kokardki (farfalle)
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron świdry (fusili)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron gniazda wstążki (nidi tagliatelline)
Makaron świderki (eliche)
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Makaron gniazda nitki (nidi capellini)
Makaron wstążki (mafaldine corte)
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 4,49 zł
Makaron krajanka (tagliatelline)
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 8-10 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 1 i 1/4 szklanki makaronu i gotowe!
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
| Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Przepis dla Ciebie! Pióra ze szpinakiem i pieczoną ciecierzycą Składniki: makaron Lubella Pióra 200 g ciecierzyca z puszki 200 g szpinak baby świeży, garść szklanka passaty pomidorowej + zioła prowansalskie + sól i pieprz Dodatkowo: 2 łyżki oliwy, 2 łyżki mielonej słodkiej papryki Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 40 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki i sos! Ciecierzycę opłucz, wymieszaj z oliwą i mieloną papryką. Piecz 20 minut w 180°C. Przygotuj sos - passatę pomidorową dopraw solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Połącz i ciesz się smakiem! Upieczoną ciecierzycę wymieszaj z makaronem, szpinakiem i sosem. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów