MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dieta bezglutenowa nie musi oznaczać wykluczenia makaronu. Nasza propozycja to unikalna mieszanka białej i żółtej kukurydzy oraz ryżu, z której produkujemy bezglutenowy makaron Spaghetti, o delikatnym i zrównoważonym smaku. Dzięki temu może on być podstawą wielu ulubionych dań makaronowych dla osób na diecie bezglutenowej, ale nie akceptujących kompromisów w kwestii smaku i konsystencji.
mąka kukurydziana biała (60 %)
mąka kukurydziana żółta (29,5 %)
mąka ryżowa (10 %)
woda
emulgator: mono - i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 419
g
Średnia miara (e)
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,75 zł
Makaron spaghetti BIO
Najniższa cena: 7,15 zł
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 12,99 zł
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron linguine
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Do 1 litra wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 10 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
Via Mantova 166, Parma, Włochy
Znak przekreślonego kłosa - IT-110-004
Barilla G. e R. Fratelli - Società per Azioni Via Mantova 166, Parma, Włochy
Barilla
Marka | Barilla |
Znak przekreślonego kłosa
Odpowiednie dla osób nie tolerujących glutenu.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów