PUTKA
Szarlotka
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Spody marchewkowe z orzechami i żurawiną, przełożone serkiem śmietankowym z białą czekoladą, wykończone wirkami czekoladowymi i liofilizowaną marchewką.
Składniki: cukier, mąka PSZENNA serek śmietankowy [MLEKO, ŚMIETANKA, białka MLEKA, sól, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego], czekolada biała
[cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, emulgator E 322 (z SOI), aromat], wirki białe [cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, laktoza (z MLEKA), emulgator:
E 322 (z SOI), naturalny aromat waniliowy], rafinowany olej rzepakowy, woda, masa JAJOWA, marchew 2,3 %, marchew liofilizowana 1,7 %, ORZECHY WŁOSKIE, żurawina
suszona [żurawina (66 %), cukier (33,5 %), olej słonecznikowy (0,5 %)], marchew suszona grys 6 %, gluten PSZENNY, skrobia modyfikowana, substancje spulchniające: węglan sodu, difosforan disodowy; cynamon, rafinowany olej rzepakowy, sól, aromat. Produkt może zawierać ŁUBIN, ORZESZKI ARACHIDOWE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU.
Produkt może zawierać ŁUBIN, ORZESZKI ARACHIDOWE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU.
Produkt zawiera GLUTEN, MLEKO, JAJA, SOJĘ, ORZECHY WŁOSKIE
Szarlotka
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Makowiec
Wianek z białym makiem
Babka cytrynowa
Babka marmurkowa
Sernik
Słony karmel z orzechami
Keks
Sękacz Królewski kostki w polewie
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Szarlotka Babci Hani
Mini sernik
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Domowa tarta cytrynowa
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Blok z pistacjami
Blok z herbatnikami
Brownie z kajmakiem i orzechami
Rolada truskawkowa
Sękacz Królewski w polewie
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Delicja pistacjowa
Delicja malinowa
Kostka marchewkowa
Sękacz Królewski
Chleb bakaliowy ze śliwką
Sernik z wiśniami
Makowiec Babci Hani
Keks
Ciasto marchewkowe
Ciasto piernikowe z nadzieniem wiśniowym
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Babka piernikowa w polewie kakaowej ze skórką pomarańczową
Ciasto o smaku cappuccino
Ciasto czekoladowe z pomarańczą
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Ciasto kakaowo-bananowe
Eklerki mini pistacjowe
Eklerki mini w czekoladzie
Słony karmel z orzechami
Wafle krówkowe
Ciasteczka maślane ze śliwkami
Pączek z malinami i śmietanką
Pączek z pistacją
Ptysie mini
Ptysie mini truskawkowe
Kokosanki
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Cannoli pistacjowe
Cannoli malinowe
Szarlotka Babci Hani
Croissant maślany pistacjowy
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do 6 °C
Produkt gotowy do spożycia.