MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bucatini to makaron typowy dla środkowych Włoch, a zwłaszcza okolic Rzymu. Ten rodzaj pasty to idealna synteza długiego makaronu - ze względu na rozmiar i krótkiego - ze względu na charakterystyczny otwór w środku.
Bucatini to odpowiednia baza dla gęstych, bogatych w składniki sosów.
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron gnocchi
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Pesto Rosso
Pesto Pomodori Secchi (z suszonymi pomidorami)
Makaron fusili (świderki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron penne rigate pełnoziarniste (pióra nacinane)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron Orecchiette Pugliesi
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 8 min, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla
Marka | Barilla |
Wstęga Möbiusa
Wyjątkowe Kształty na Wyjątkowe Chwile.
www.barilla.com
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów