KUCHNIA KACHNY
Flaczki w rosole
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Z dumą prezentujemy nasze najnowsze danie "Flaki tradycyjne". To danie, które zachwyci Twoje podniebienie i przeniesie Cię w podróż kulinarną do korzeniu kuchni tradycyjnej. Nasze Flaczki wołowe zostały przygotowane z najwyższej jakości składników. Znajdziesz wśród nich starannie wyselekcjonowane kawałki mięsa, aromatyczne przyprawy oraz bulion. Wszystko co najlepsze by sprawić by Twój posiłek był niezapomniany. Jest to danie najwyższej jakości, gotowane na poziomie restauracyjnym, zamknięte w puszce, byś mógł się cieszyć nim w zaciszu własnego domu.
bulion warzywny, flaki wołowe, cebula, skrobia kukurydziana*, majeranek suszony*, sól, biały pieprz, gałka muszkatułowa*, imbir*
skrobia ziemniaczana, imbir, majeranek
Flaczki w rosole
Flaczki po zamojsku
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Flaczki wołowe w rosole
Ziemniaki au gratine
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Kociołek zbójnicki
Strogonow z wieprzowiny
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej