RANA
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ziemniaki Au gratine Ziemniaczki zapiekane w sosie śmietanowym z dodatkiem tymianku, gałki muszkatołowej i białego pieprzu.
Ziemniaki, ŚMIETANKA, sól, świezy tymianek, gałka muszkatałowa, biały pieprz.
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Gołąbki wegetariańskie w sosie pomidorowym
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Ziemniaki au gratine
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Flaki tradycyjne (wołowe)
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Kociołek zbójnicki
Strogonow z wieprzowiny
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej