INDYKPOL
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nasz rodzinny autorski, domowy przepis na kurczaka z ziołami prowansalskimi z dodatkiem ziemniaków, pieczarków, sera, papryczki chilli. Danie towarzyszy nam od bardzo długiego czasu przy okazji rodzinnych spotkań. Chcielibyśmy podzielić się nim z Tobą.
Podudzie z kurczaka, ziemniaki, serek topiony, świeża cebula, pieczarki, olej rzepakowy, zioła prowansalskie, chili w płatkach, czarny pieprz, sól.
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Filet z piersi kurczaka pieczony
Nuggetsy z piersi kurczaka
Burger z kurczaka
Burger z kurczaka z serem
Nuggetsy z kurczaka
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Polędwiczka panierowana
Hamburger drobiowy Classic
Filety z piersi kurczaka panierowane
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Pad Thai z kurczakiem
Chicken Bites
Kebab z kurczaka
Kurczak po azjatycku z makaronem
Tortilla z mięsem i warzywami
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Skrzydełka pieczone piwoszki
Tajski kurczak z ryżem i warzywami
Chicken Cashew Nuts z ryżem jaśminowym kurczakiem i sosem
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
burrito z kurczakiem
Noga z kurczaka pieczona
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Skrzydła pikantne
Skrzydła łagodne
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
Satay Curry z ryżem jaśminowym z kurczakiem i sosem
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Ziemniaki au gratine
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Flaki tradycyjne (wołowe)
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Kociołek zbójnicki
Strogonow z wieprzowiny
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej