INDYKPOL
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wątróbka z cebulką to danie, które kojarzy się z domowym ciepłem i tradycyjnymi smakami. Każdy kęs to podróż do kuchni naszych babć, gdzie każdy posiłek był przygotowywany z miłością i starannością. Nasza wątróbka jest smażona z cebulką, podawana z delikatnymi ziemniakami, tworzy harmonijną kompozycję smaków, która zachwyci każde podniebienie. Wątróbka jest bogata w białko, żelazo i witaminy, co czyni ją wartościowym składnikiem diety. Podana z ziemniakami, tworzy pełnowartościowy posiłek, który smakuje wybornie, ale również dostarcza niezbędnych składników odżywczych. Niezależnie od tego, czy szukasz pomysłu na szybki obiad, czy chcesz zaskoczyć gości wyjątkowym daniem, nasza Wątróbka będzie doskonałym wyborem.
Ziemniaki, sos ( cebula, woda, skrobia ziemniaczana, tymianek, sól biała, pieprz czarny ), wątróbka kurza.
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Kurczak po chińsku z ananasem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Wieprzowina z ryżem i warzywami
Indyk w sosie serowym z ryżem
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Kaczka duszona z warzywami
Stinco Golonka gotowana
Szarpana wołowina BBQ
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Ziemniaki au gratine
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Flaki tradycyjne (wołowe)
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Kociołek zbójnicki
Strogonow z wieprzowiny
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej