SPICHLERZ RUSIECKI
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyczny przepis. Ulubione danie naszego szefa kuchni. Dzięki zastosowaniu dwóch rodzajów kapusty: kiszonej i białej z dodatkiem śliwki suszonej, borowików oraz miodu, nasz bigos ma łagodny, zbilansowany, lekko kwaśny smak. Solidna porcja mięsa wieprzowego oraz kiełbasy podsuszanej zaspokoi głód każdego.
kapusta kiszona (kapusta biała, marchew, sól), kapusta biała, świeża cebula, olej rzepakowy, łopatka wieprzowa, kiełbasa żywiecka podsuszana, koncentrat pomidorowy,
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Bigos z kiełbasą
Bigos
Ziemniaki au gratine
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Flaki tradycyjne (wołowe)
Kociołek zbójnicki
Strogonow z wieprzowiny
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej