INDYKPOL
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kociołek Zbójnicki to aromatyczne danie inspirowane tradycyjną kuchnią polskich górali. Połączenie delikatnych ziemniaków, świeżych warzyw oraz wyjątkowo aromatycznego, wędzonego boczku i soczystej kiełbasy tworzy prawdziwą ucztę smaków. Każdy składnik jest idealnie doprawiony, dzięki czemu całość zyskuje głęboki, wyrazisty smak, który przypadnie do gustu każdemu miłośnikowi sycących potraw. Doskonały jako syty posiłek po intensywnym dniu na górskich szlakach, podczas zjazdów na nartach, czy też jako doskonała opcja "zapasowego posiłku", kiedy nie masz czasu na przygotowanie pysznego i pożywnego jedzenia. To klasyczne ale jednocześnie wyjątkowe danie z pewnością zaspokoi Twoje podniebienie.
ziemniaki, woda, kapusta biała, marchew, kiełbasa zwyczajna, kiełbasa żywiecka podsuszana, boczek wędzony, cebula, pietruszka, SELER, sól, majeranek, pieprz czarny, liść laurowy, ziele angielskie
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Najniższa cena: 24,99 zł
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Kurczak po chińsku z ananasem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Wieprzowina z ryżem i warzywami
Indyk w sosie serowym z ryżem
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Kaczka duszona z warzywami
Stinco Golonka gotowana
Szarpana wołowina BBQ
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Ziemniaki au gratine
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Flaki tradycyjne (wołowe)
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Strogonow z wieprzowiny
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej