RANA
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 10,65 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Każda epoka ma swój wkład w historię makaronu: w 1987 roku powstała odmiana Castellane, oddająca mistrzowską umiejętność
projektanta makaronu Carlo Moro z Parmy. Inspiracją dla tej oryginalnej i innowacyjnej formy makaronu był kształt spódnic średniowiecznych dam dworu (od włoskiego "Castello" - zamek). Ze względu na dużą powierzchnię wchłaniania i wytworny kształt, Castellane są odpowiednie do bogatych sosów warzywnych lub serowych. Mogą być także idealnym rozwiązaniem do zapiekania z kremowym sosem beszamelowym.
semolina z pszenicy durum
woda
Może zawierać śladowe ilości soi.
Wymiar liczbowy 500
Inner Pack | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 532
g
Średnia miara (e)
Wymagana wysokość na półce172
Wymagana szerokość na półce130
Wymagana głębokość na półce80
Wysokość172
Szerokość130
Głębokość80
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 10,65 zł
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Najniższa cena: 4,99 zł
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 8,95 zł
33% taniej
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Najniższa cena: 12,79 zł
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron fusilli (świderki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Najniższa cena: 5,79 zł
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Ramen (świeży)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 3,99 zł
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron z suszonymi warzywami (semolinowy) - motomaniaki BIO
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac)
Makaron tagliatelle z sepią
Najniższa cena: 36,49 zł
26% taniej
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron bavette
Makaron świeży udon
Makaron świeży ramen
Makaron Vermicelli ryżowy
Gnocchi ziemniaczane
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Makaron puntine (kuleczki)
Makaron konjac udon BIO
Makaron konjac lasagne BIO
Makaron gwiazdki
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron dla dzieci - Muminki
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron alfabeto - literki (100% z pszenicy durum)
Tortellini z serem
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z grzybami
Tortellini z szynką
Makaron Tagliatelle A Nido (z pszenicy durum)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron castellane
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Do 1 litra wrzącej wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 9 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Barilla
Marka | Barilla |
Podmarka Collezione
Green Dot
Każda epoka ma swój wkład w historię makaronu: w 1987 roku powstała odmiana Castellane, oddająca mistrzowską umiejętność projektanta makaronu Carlo Moro z Parmy. Inspiracją dla tej oryginalnej i innowacyjnej formy makaronu był kształt spódnic średniowiecznych dam dworu (od włoskiego "Castello" - zamek). Ze względu na dużą powierzchnię wchłaniania i wytworny kształt, Castellane są odpowiednie do bogatych sosów warzywnych lub serowych. Mogą być także idealnym rozwiązaniem do zapiekania z kremowym sosem beszamelowym.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Nazwa funkcjonalnaMakaron
WariantCastellane